Archiv článků

Požár stavební buňky

Jednotka vyslána s CAS 24 Scania (1+4) do ulice Přátelství k případu požáru (10x5m) stavební buňky a karavanu. Po průzkumu nasazen 1C proud za použití dýchací techniky. Na místě HZS Praha st. 4. 
Celý článek

Ohlášený výbuch v garáži

Jednotka vyslána s CAS 24 Scania (1+5) do ulice Baškirská k případu ohlášeného výbuchu v garáži. Jednalo se planý poplach. Na místě jednotky HZS Praha. 
Celý článek

Požár bytu

Jednotka vyslána s CAS 24 Scania (1+5) do ulice Šumavská k případu požáru bytu. Na místě HZS Praha st. 1, 2, 5, PČR a ZZS.
Celý článek

Záloha na HS-3

Jednotka vyslána s CAS 24 Scania (1+3) na HS-3 Holešovice jako záloha zasahujících jednotek u požáru v Letňanech. 
Celý článek

Požár v PVA Letňany

Jednotka vyslána s CAS 32 T815 (1+1) do ulice Beranových k případu požáru stánku po výbuchu tlakové láhve. Na místě větší počet jednotek HZS Praha, JSDH, ZZS a PČR.
Celý článek

Asistence ZZS

Jednotka vyslána s CAS 24 Scania (1+3) do ulice Černokostelecká k případu asitence ZZS Praha při snesení pacienta a následného převozu do FNKV. Na místě HZS Praha st. 5 a ZZS Praha. 
Celý článek

Požár odpadu

Jednotka vyslána s CAS 24 Scania (1+5) do ulice U Hostivařského nádraží k údajnému požáru trafostanice. Jednalo se o požár odpadu. Na místě HZS Praha st. 5 a PČR.
Celý článek

Požár pyrotechniky

Jednotka vyslána s CAS 24 Scania (1+5) do ulice Akademická k případu hořící krabicové základny pyrotechniky. Likvidace pomocí džberové stříkačky. Na místě PČR. 
Celý článek

Novinky

Silný vítr

 Dne 29.10.2017 jsme zasahovali u 17ti případů v souvislosti se silným větrem, který zasáhl...
Celý článek

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Celkový počet hlasů: 1711