Archiv článků

Požár na balkoně

Jednotka vyslána v rámci stáže na HS-6 s CAS 24 Scania (1+5), společně s HZS Praha do ulice Jašíkova k případu požáru na balkoně. Požár lokalizován občany. 
Celý článek

Požár střechy

Jednotce vyhlášen poplach pro CAS 24 Scania + CAS 32 T815 k případu požáru střechy restaurace Havana, ul. Mochovská. Jednalo se o požár komínu a střechy. Jednotce byl výjezd zrušen před výjezdem. Na místě jednotky HZS Praha. 
Celý článek

Pálení čarodejnic

I letos jsme se v rámci požární asistence zúčastnili akce Pálení čarodejnic v Dolních Měcholupech. Pro všechny návstěvníky byl připraven ze strany organizátorů akce bohatý program, který zaujal především děti. Počasí nám přálo a my se již těšíme na další rok... 
Celý článek

Spálené potraviny

Jednotka vyslána s CAS 24 Scania (1+3) a CAS 32 T815 (1+1) do ulice U jeslí k nahlášenému kouři na chodbě domu. Jednotka cestou k případu odvolána zpět na svou základnu, jednalo se o spálené potraviny.
Celý článek

Požár bytu

Jednotka vyslána s CAS 24 (1+4) a CAS 32 T815 (1+1) do ulice Cyprichova k případu požáru bytu v 8. patře. Na místě HZS Praha a JSDH Chodov.
Celý článek

Výcvik SDT

Dne 25. dubna jsme se zůčastnili výcviku u HZS Praha na stanici č. 5 - Strašnice. Naše jednotka je nově v rámci PPP předurčena k obsluze SDT ( stanoviště dekontaminace techniky). Během úvodního výcviku jsme se seznámili s fungováním dekontaminační linky a její skladby.
Celý článek

Požár bytu

Jednotka vyslána s CAS 32 T815 (1+2) do ulice Kounická k případu požáru bytu. Na místě HZS Praha st. 5, ZZS a PČR.
Celý článek

Požár odpadu

Jednotka vyslána s CAS 32 T815 (1+1) do ulice Ke Kablu k případu požáru odpadu. Likvidaci provedla jednotka HS-5.
Celý článek

Odborná stáž u HZS

Jednotka se zúčastnila odborné 24h stáže u HZS Praha st. č 5. Během stáže jsme vyjeli ke čtyřem případům. Jednalo se o požár porostu v Dubči, doutnajícího ohniště, záchrany kočky a otevření bytu.  
Celý článek

Požár stavebních buněk

26.3.2017 - 05:04 - Jednotka vyslána s CAS 24 Scania (1+4) do ulice Sady zahradnické mládeže k požáru několika stavebních buněk uprostřed lesa. Členové jednotky v dýchací technice ve spolupráci s profesionálnimi kolegy prováděli hasební zásah pomocí 2x "C" proudu a rozebíráni konstrukcí pomocí...
Celý článek

Novinky

Silný vítr

 Dne 29.10.2017 jsme zasahovali u 17ti případů v souvislosti se silným větrem, který zasáhl...
Celý článek

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Celkový počet hlasů: 1711